Winkelmand

Voor 17:00 besteld, zelfde werkdag verzonden

Thuisbezorgd of afhalen bij een PostNL punt

Veilig betalen met o.a. iDeal, PayPal, Apple Pay of BanContact

Over Bier Online

Door en voor bierliefhebbers

Start van Bier Online

Bier Online is door de twee vrienden en bierliefhebbers John en Maarten tijdens de corona pandemie opgericht. Tijdens deze pandemie zaten ze opeens vaker thuis en kwam het idee bij John om een webshop te starten in speciaalbieren, gefocust op de lokale bieren. Doordat ze beiden in de ICT werken hebben ze de kennis in huis om een mooie webshop te realiseren. Na het in orde maken van de KVK, de website, het vinden van leveranciers en in contact komen met lokale brouwerijen is deze webshop ontstaan waar wij heel trots op zijn!

Bier Online over ons
Bier Online Lokale samenwerkingen

Lokale samenwerkingen

Sinds de start van Bier Online zijn wij bezig om samenwerkingen met brouwerijen aan te gaan met lokale brouwerijen. Zo zijn wij direct een mooie samenwerking gestart met de brouwerij Klere Boght. Ondertussen hebben wij vele mooie brouwerijen toe mogen voegen aan ons assortiment. Denk hierbij aan 12 Stuyvers, Het Zwarte Pad, Reeuwijk, LVR, Jelster en nog vele andere lokale brouwerijen!

Overname door Alphens Bierhuis

Ongeveer twee jaar geleden zijn wij gestart met Bier Online om lokale brouwerijen een podium te geven tijdens de moeilijke coronatijden. Nu twee jaar verder gaat alles weer richting normaal en merken wij dat Bier Online te veel tijd kost naast onze vaste banen. Wij kunnen Bier Online op het moment niet de aandacht geven die het verdiend, zeker aangezien er zoveel potentie in zit!

Daarom hebben wij besloten het stokje over te dragen aan Jan van het Alphens Bierhuis. Jan is een echte bierliefhebber in hart en nieren en heeft vandaag zijn bierwinkel geopend in Alphen aan den Rijn! Vanuit deze mooie winkel gaat Jan ruim 800 bieren verkopen en daarnaast de webshop runnen.

Minimale bestelwaarde €15,-

Standaard verzendkosten 7,68

Thuisbezorging

Of afhalen bij een PostNL punt

Gratis afhalen in Alphen a/d Rijn

Bezorgkosten in Alphen zijn 1,95

Veilig betalen

iDeal, PayPal, Apple Pay, Credit Card

Ben je 18 jaar of ouder?

Geen 18 geen druppel